Új-zélandi pulykatokány
4 fő részére
Nehézség:
könnyű
hozzávalók
- 60 dkg csontozott pulykamell
- vaj
- vöröshagyma
- só
- bors
- ananász
- narancs
- kiwi
- 2 db tyúkhúsleves kocka
- 2 tasak maggi indiai currytál fix
- 5 dl víz
- 3 dl ananászlé
- száraz fehérbor
- citromlé
Elkészítés
A pulykamellet 4-5 cm hosszú csíkokra vágjuk. Vajban a finomra vágott vöröshagymát lepirítjuk, és hozzáadjuk a pulykahúst. Enyhén sózzuk, borsozzuk, és 5-7 percig pirítjuk. Ezután hozzáadjuk a kockára vágott ananászt, narancsot, kiwit, a tyúkhúsleves kockát, a fixet, és felengedjük a vízzel és az ananászlével. Készre pároljuk. Száraz fehérborral, szűrt citromlével ízesítjük. Sárfányos rizzsel tálaljuk.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.