Új-zélandi pulykatokány

4 fő részére

Nehézség:

könnyű

Beküldte:

hozzávalók

  • 60 dkg csontozott pulykamell
  • vaj
  • vöröshagyma
  • bors
  • ananász
  • narancs
  • kiwi
  • 2 db tyúkhúsleves kocka
  • 2 tasak maggi indiai currytál fix
  • 5 dl víz
  • 3 dl ananászlé
  • száraz fehérbor
  • citromlé

Elkészítés

A pulykamellet 4-5 cm hosszú csíkokra vágjuk. Vajban a finomra vágott vöröshagymát lepirítjuk, és hozzáadjuk a pulykahúst. Enyhén sózzuk, borsozzuk, és 5-7 percig pirítjuk. Ezután hozzáadjuk a kockára vágott ananászt, narancsot, kiwit, a tyúkhúsleves kockát, a fixet, és felengedjük a vízzel és az ananászlével. Készre pároljuk. Száraz fehérborral, szűrt citromlével ízesítjük. Sárfányos rizzsel tálaljuk.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.